El fred va demostrar que l'All Those Food Market és
una cita imprescindible a Barcelona, doncs encara que les temperatures van ser
baixes, el Museu Marítim de Barcelona es va omplir.
Els jardins del museu estaven plens de gom a gom d'aquells que volien gaudir de les menges dels "foodtrucks" que, aquest cop, es van transformar en paradetes.
També era el lloc on s'havia de fer cua per a una cervesa o un vermut.
A l'interior del museu, un munt d'artesans mostraven el que saben fer.
Personalment, aquesta edició, per a mi, té un nom: Kombutxa. Són els productors d'un té fermentat d'origen japonès amb una baixíssima graduació alcohòlica i moltes propietats nutritives.
Em va soprendre el contrast entre l'olor a ferment que desprenia i la meravellosa sensació d'una beguda amb una gasificació agradable i un gust refrescant, que recordava el cava i la sidra.
Els jardins del museu estaven plens de gom a gom d'aquells que volien gaudir de les menges dels "foodtrucks" que, aquest cop, es van transformar en paradetes.
També era el lloc on s'havia de fer cua per a una cervesa o un vermut.
A l'interior del museu, un munt d'artesans mostraven el que saben fer.
Personalment, aquesta edició, per a mi, té un nom: Kombutxa. Són els productors d'un té fermentat d'origen japonès amb una baixíssima graduació alcohòlica i moltes propietats nutritives.
Em va soprendre el contrast entre l'olor a ferment que desprenia i la meravellosa sensació d'una beguda amb una gasificació agradable i un gust refrescant, que recordava el cava i la sidra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada