29 de nov. 2014

Gran Recapte d'Aliments 2014: Risotto de Carn i Bolets

Com ja vé sent habitual des de fa uns anys, per desgràcia, el Banc d'Aliments celebra al novembre el Gran Recapte d'Aliments, una acció destinada a recollir aliments per abastir les persones que ho estan passant malament i no tenen per comprar menjar.




A la recollida d'aliments, s'hi suma, per part d'un grup de gastroblocaires cada cop més nombrós l'acció "Blogs contra la Fam", on pengem als nostres blogs una recepta amb la que es doni una idea de què cuinar amb el que habitualment composa la cistella bàsica de qui rep aliments per part del Banc

Des de "Beatus Ille", enguany, proposem un "Risotto de carn i bolets".

Per a preparar-ho, primer fregim una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un gra d'all tallat ben petit, una cullerada de julivert i 100 grams de carn picada. Després afegir mitja culleradeta de pebre vermell i dos gots d'arròs. Remenar. Afegir mig got de vi blanc. Quan s'hagi reduït afegir un grapat de bolets tallats ben petits, uns pèssols i afegir una mica d'aigua. Afegir aigua de mica en mica. Controlar el nivell de sal. Quan l'arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mantega i tres de formatge parmesà ratllat.


Podeu trobar totes les propostes a Facebook i Twitter, amb els hashtags


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada